logga

Green Light & Polly

Om vissa saker på dom andra sidorna kan verka oväsentliga så är det garanterat ännu värre här. Eller vad sägs om, en påse godis, en lampa, en gammal bil och kanske en del bilder på våra "Light-heads".


Polly & Green Light

Green Light - vår lilla maskot som ibland följer med på våra spelningar. Ibland står den på en förstärkare eller Leslie-kabinett eller så hänger den uppochner i taket och fungerar som belysning för någons textblad.


En Påse Polly brukade vi sätta i oss ibland förr i tiden när vi repade. Men vi tycker att det blir för kladdigt i munnen när man ska sjunga så oftast låter vi bli. Just den här påsen är från 2005 och finns fortfarande kvar i oöppnat skick.


En härlig gammal V8 i form av en Dodge pick-up från 1984 som Jonte brukade ha i arbetet i bland. Ett riktigt skönt mullrande ljud och matt i lacken, kan det bli mer rock'n'roll? Tyvärr har han inte den kvar längre.


Har man inte en fet V8 att köra runt i så kör vi gärna hoj tillsammans med en del "Light-heads"

Pick-up Green Light

Micke var på kort besök och Maria passade på att ta lite bilder till Rocnic-inbjudan. Tyvärr hade Micke bråttom så nåt lir med honom blev det tyvärr inte.


Green Light vid repan Green Light vid repan Green Light vid repan Green Light vid repan Green Light vid repan Green Light vid repan Green Light vid repan Green Light vid repan Green Light vid repan

The Last DJ session - Ett rep med Micke på torsdagen den 27/11, dagen före BLack Friday. Självklart lirade vi just Black Friday och The Last DJ, men även Willin', Brown Sugar, Dancing With Myself och Revolution för att nämna några.

Green Light i repan